Hollanda Başbakanı Rutte Türkiye'ye geliyor

Düzenleyen:
Hollanda Başbakanı Rutte Türkiye'ye geliyor

GÜNDEM Haberleri

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetine icabetle yarın Türkiye'ye geliyor. İki lider, Rusya-Ukrayna savaşını görüşecek.

Türkiye, Rusya ile Ukrayna arasındaki müzakerelerde önemli rol oynadı. Savaşın sonlandırılması için kritik görev üstlenen Türkiye'ye son günlerde birçok dünya lideri ziyareti geldi. Liderler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeler kaydetti.

Şimdi de Hollanda Başbakanı Mark Rutte geliyor. Rutte, Erdoğan'ın davetine icabetle yarın Türkiye'ye resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre görüşmede Türkiye-Hollanda ilişkileri bütün boyutlarıyla gözden geçirilecek, iş birliğinin daha da ileri taşınmasına yönelik atılabilecek adımlar değerlendirilecek.

İkili ilişkilerin yanı sıra başta Ukrayna olmak üzere güncel bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir teatisinde bulunulması da planlanıyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...