HKP Genel Başkanı gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Sabah
- Güncelleme:
HKP Genel Başkanı gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı, Sabah

Son dakika haberi: Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut, oğlunun da karıştığı 'Bıçakla Yaralama' olayında gözaltına alındı.

Budanmış ağaçları toplayan komşularıyla tartışan Halkın Kurtuluş Partisi Genel Başkanı Nurullah Efe Ankut , komşusunu bıçaklayarak yaraladı. Ankut gözlatına alındı.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre; İstanbul Emniyeti'ni harekete geçiren "Bıçakla Yaralama" olayı, Üsküdar İlçesi'ne bağlı Güzel Tepe Mahallesi Ganimet Sokak üzerinde dün saat 11.50 sıralarında meydana geldi.

AĞAÇ KESME TARTIŞMASI KAVGAYA DÖNÜŞTÜ

Söz konusu adreste bulunan metruk binanın bahçesinde iddialara göre daha önceden budanmış ağaçları ikamet sahibinden izin alarak toplamaya gelen Recep A. (60), eşi Hasibe A. ve Hatice A. ile aynı sokakta oturan Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) lideri Ankut ve oğlu Hikmet Efe arasında "Yaş ağaçları kesiyorsunuz" tartışması çıktı.

İddialara göre iki taraf, sokak ortasında bıçaklı ve sopalı kavga etti. O anlar kayıt altına alındı. Recep A., 1'i sırtından ve 2'si karın bölgesinden olmak üzere üç bıçak darbesiyle ağır yaralandı ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

HKP Genel Başkanı gözaltına alındı

İKİ TARAF DA BİRBİRİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Olayda iddialara göre; mala zarar verme suçundan kaydı olan Nurullah Efe ve kasten yaralama, tehdit, hakaret ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından kaydı olan oğlu Hikmet Efe de yaralandı. Yaralanan iki taraf da birbirlerinden şikayetçi ve davacı oldu.

GÖZALTINA ALINDI

Sabah'ın haberine göre; Halkın Kurtuluş Partisi (HKP) lideri Ankut, 'Bıçakla Yaralama' olayında gözaltına alındı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı, Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...