Hırsızlığın böylesi: Arkadaşı görevliyi oyalarken o çalıp kaçtı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hırsızlığın böylesi: Arkadaşı görevliyi oyalarken o çalıp kaçtı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Gaziosmanpaşa'da bir giyim mağazasında ilginç bir hırsızlık yaşandı. İki hırsızdan biri mağazadaki kasa görevlisini oyalarken diğeri de kasada unutulmuş telefonu çalıp hızla uzaklaştı. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde bir AVM’ye gelen 2 kişiden biri kasiyeri oyalarken diğeri kasada unutulan telefonu çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi.

BİRİ GÖREVLİYİ OYALADI DİĞERİ HIRSIZLIK YAPTI

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Olay, geçtiğimiz günlerde Gaziosmanpaşa’da bulunan bir AVM’de gerçekleşti. İddiaya göre AVM’de bulunan giyim mağazasına gelen 2 kişiden biri kasa görevlisini oyalarken diğeri ise kasada bulunan telefonu çaldı. Hırsızlık anı mağazada bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde biri kadın 2 kişinin girdiği mağazada erkek olan kişi kasa görevlisini oyalarken kadının kasadaki telefonu alarak hızla dükkandan uzaklaştığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...