Hırsıza yine pankartla mesaj verdi

/ Kaynak: AA
Hırsıza yine pankartla mesaj verdi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Konya'da evine 4 defa hırsız girince, "Bu binada çalınacak eşya kalmamıştır" yazılı pankart asan Mehmet Peker'in evi yine soyuldu. Mutfağı karıştıran hırsız, birkaç bakır eşya ile teybi çalmış. Duruma isyan eden Peker, "Hırsız! Ne yürek varmış sende. Ben yazmaktan bıktım, sen çalmaktan bıkmadın!" yazan pankart yaptırdı.

Konya'nın merkez Meram ilçesindeki evine farklı tarihlerde 4 defa hırsız girince, ''Bu binada çalınacak eşya kalmamıştır. Lütfen polisi de meşgul etmeyin'' yazılı pankart asan Mehmet Peker'in evi yeniden soyuldu. Peker bu defa, ''Hırsız! Ne yürek varmış sende. Ben yazmaktan bıktım, sen çalmaktan bıkmadın!'' yazılı pankart astı. Mehmet Peker, ''Akşam eve geldim, her taraf dağınık vaziyetteydi. Bakır eşyaları götürmüşler. Teyp vardı, onu almışlar. Başka da çalacağı bir şey kalmadı zaten evde. Daha önce de evimde et ile kurbanlık koyun çalınmıştı" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...