Hırsız yakalanacağının anlayınca intihar etti

/ Kaynak: İHA
Hırsız yakalanacağının anlayınca intihar etti

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Karaman'da 70 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan ve 8 ayrı hırsızlık suçundan da yakalama kararı olan 29 yaşındaki şüpheli Ramazan Erkin, polisin teslim ol çağrısına uymayarak belindeki tabancısını çıkartıp ateşleyerek intihar etti.

Karaman'da 70 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan ve 8 ayrı hırsızlık suçundan da yakalama kararı olan 29 yaşındaki şüpheli Ramazan Erkin, polisin teslim ol çağrısına uymayarak belindeki tabancısını çıkartıp ateşleyerek intihar etti. nbsp;
Olay, dün akşam saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, oto, işyeri ve evlerden olmak üzere 8 ayrı hırsızlık olayından hakkında yakalama kararı bulunan Ramazan Erkin'in (29), Larende Mahallesinde 42 JD 084 plakalı otomobil ile dolaştığı ihbarının alınması üzerine çok sayıda polis ekibi, söz konusu mahallede otomobili aramaya başladı. Ramazan Erkin'in içinde bulunduğu otomobil Buğday Pazarı girişindeki hemzemin geçidi yanında polis ekipleri tarafından kıstırıldı. Polis ekiplerinin teslim ol çağrısına otomobilin arka koltuğunda oturan Ramazan Erkin, arkadaşlarının gözü önünde belinden çıkardığı tabancayı kafasına dayayıp ateş etti. Ağır yaralanan Erkin, polisin çağırdığı ambulansla hemen Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı olan Erkin, yapılan ilk müdahalenin ardından hemen yoğun bakıma alındı.Erkin, sabaha karşı hayatını kaybetti. nbsp;
Polis, sürücü Y.A. (23) ile otomobilde bulunan H.Ş. (21), M.A. (23) ve M.D.'yi (23) gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekibi ise otomobilden yola düşen 1 adet tabanca ile 1 adet pompalı tüfeğe el koydu. Olay yeri inceleme ekibinin işini bitirmesinin ardından otomobil incelenmek üzere çekici ile Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi. Bu arada Ramazan Erkin'in 70'e yakın suç kaydının olduğu, diğer 4 kişinin de yine birçok olaydan dolayı sabıkasının bulunduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...