Herkes onu bulmak için seferber oldu! Çalışmalar sürüyor

Düzenleyen:
Herkes onu bulmak için seferber oldu! Çalışmalar sürüyor

GÜNDEM Haberleri

Kars'ın Kağızman ilçesinde dün kaybolan 9 yaşındaki kız çocuğunun bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Kars Kağızman Paslı köyünde dün öğle saatlerinde yabani meyve toplamaya çıkan  Abdullah ve Handan çiftinin en büyük kızları Sedanur Güzel'i arama çalışmalarına  sabah saatlerinde yeniden başlandı. Ekipler, köydeki ev ve arazilerde arama çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalara İl Jandarma Komutanlığına bağlı iki tim de katılıyor.

 "ÇOCUĞUMU BULUN GETİRİN" 

Anne Handan Güzel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının dün öğle  saatlerinde kaybolduğunu, eve su içmek için gelmesinin ardından bir daha  görmediğini söyledi.

Güzel, kızının daha önce evden hiç uzaklaşmadığını belirterek, şunları  dile getirdi:

"Hiç evden ayrılmıyordu, hep evde televizyonun başındaydı. Herkesten  yardım diliyorum. Ne olur yavrumu bulun getirin, çocuğuma zarar vermeyin  Allah'ınızı severseniz. Herkesin çocuğu var. Geçen sene kaza geçirdi, ayağında  sakatlık, gözünde sıkıntı var, ne olursunuz çocuğumu bulun getirin. Bütün Türkiye'ye sesleniyorum: Ne olursunuz çocuğumu bulun getirin,  kim aldıysa kim götürdüyse bulun getirin."

 Maddi durumlarının iyi olmadığını söyleyen Güzel, "Amca çocuklarıyla  meyve toplamaya gittiler, ondan sonra hiç görememişler. Amca çocuklarından  ayrılmış, 'Siz gidin, ben arkanızdan geleceğim.', küçük kardeşine de 'Başım  ağrıyor, gidip yatacağım.' demiş. Ondan sonra hiç gelmemiş." ifadelerini  kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...