Hergün bayram olsa! İstanbul 3 gün nefes aldı

Hergün bayram olsa! İstanbul 3 gün nefes aldı

GÜNDEM Haberleri

14 milyon nüfuslu İstanbul, bayramda en rahat günlerini yaşadı. 5 milyon civarında kişi tatil için şehirden ayrılınca, yollar, üç-beş sürücüye kaldı.

14 milyon nüfuslu İstanbul, bayramda en rahat günlerini yaşadı. 5 milyon civarında kişi tatil için şehirden ayrılınca, dört nbsp;gün önce kontakların kapatıldığı yollar, üç-beş sürücüye kaldı. Ancak keyif kısa sürdü. Tatilciler dönüş yoluna geçti. Kilit noktalarda kuyruklar oluşmaya başladı. nbsp;Ramazan bayramı ile birlikte geçtiğimiz hafta cuma gününden beri 5 milyondan fazla İstanbullu'nun şehri terk etmesi, mega kenti özellikle trafik açısından rahatlattı. İstanbul adeta hayalet bir şehir görünümüne büründü. E-5 dahil hiçbir yolda trafik sıkışıklığının yaşanmaması, şehirde kalan vatandaşları da rahatlattı. Sıcakların da etkisi ile birlikte İstanbul'da kalanlar sahil kesimlerini doldurunca trafik gerçek anlamda boşaldı. İstanbul'da kalan vatandaşlar, "Keşke gidenler daha fazla kalsa. İstanbul'da kalanlar olarak gerçek anlamda bayram yaptık. Ne trafik çilesi var ne de sokaklarda yoğunluk. Tatilciler hafta sonu dönmeye başlar. Birkaç gün daha İstanbul'un keyfini çıkaracağız" demekten kendilerini alamadı.

ÇİLE BAŞLADI
Bayram tatilini şehir dışında geçiren tatilcilerin dönüş çilesi başladı… Feribotlarda yoğunluk yaşanırken, TEM otoyolunda da kilometrelerce kuyruklar oluştu
Bünyamin?Çelik

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...