Her yer toz duman oldu! Diyarbakır’da bina yıkıldı, ulaşım durdu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Her yer toz duman oldu! Diyarbakır’da bina yıkıldı, ulaşım durdu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Asrın felaketi Kahramanmaraş depremlerin enkaza dönen binaların yıkımı sürüyor. Diyarbakır’da ağır hasarlı binaların yıkımında toz bulutu oluştu. Araç trafiği durduruldu, ulaşım kontrollü bir şekilde sağlandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Diyarbakır’da ağır hasarlı olarak belirlenen binaların yıkımı kontrollü bir şekilde devam ediyor. Merkez Bağlar ilçesi Mevlana Halit Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan 9 katlı binanın yıkımı gerekli işlemleri yapıldıktan sonra sorumlu firma tarafından kontrollü bir şekilde yapıldı. Yıkım anı cep telefonu kamerasına yansıdı. Toz bulutunun oluştuğu caddede kısa süreli araç trafiği meydana geldi. Polis ekipleri, uyarıda bulunarak ulaşımı kontrollü bir şekilde sağladı.

Her yer toz duman oldu! Diyarbakır’da bina yıkıldı, ulaşım durdu

ASRIN FELAKETİ KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem 6 Şubat 2023’de tüm Türkiye’yi derinden etkiledi. Tüm dünyadan binlerce insanın yardım seferberliği başlattığı ve ‘asrın felaketi’ olarak nitelendirilen deprem 10 ilde büyük yıkıma sebebiyet verdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...