Hendek kazanların çoğu hırsız ve tinerci

Düzenleyen:
Hendek  kazanların çoğu hırsız ve tinerci

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ta PKK mensuplarına yönelik operasyona katılan güvenlik güçlerine evinde verdiği yemekle gündeme gelen Tatar ailesinin ileri gelenlerinden Aslan Tatar, teröre karşı birlik çağrısı yaptı.

Şırnak’ta PKK mensuplarına yönelik operasyona katılan güvenlik güçlerine evinde verdiği yemekle gündeme gelen Tatar ailesinin ileri gelenlerinden Aslan Tatar, teröre karşı birlik çağrısı yaptı. Aslan Tatar, bölgede ailece koruculuk yaptıkları 30 yıla yakın sürede onlarca şehit verdiklerini söyledi. Tatar, PKK’nın Kürt halkını temsil etmediğini belirterek, “Kürt’üm ve Kürtlüğüm ile gurur duyuyorum. Ne yazık ki PKK’nın Kürtler üzerindeki projesi dinsizleştirme, fakirleştirme ve cahilleştirme üzerine kurulu. Şu anda çukur kazıp başında bekleyenlere bakın çoğu hırsız ve tinerci” dedi. Tatar, bölgede huzurun tesis edilmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tüm samimiyetiyle çaba harcadığına dikkati çekerek, şöyle konuştu: “Biz Kürt’üz diyebildiysek bu, Cumhurbaşkanımızın sayesindedir. Cumhurbaşkanımız bizler için Kürtler için baldıran zehri içti ancak PKK ve HDP kalleşlik yapıp, bölgeyi kan gölüne çevirdi.” 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...