Hem PKK'ya hem de FETÖ'ye geçit yok! MSB duyurdu: Yunanistan'a geçmeye çalışan 3 terörist yakalandı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hem PKK'ya hem de FETÖ'ye geçit yok! MSB duyurdu: Yunanistan'a geçmeye çalışan 3 terörist yakalandı

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'den Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişinin yakaladığını açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada yakalanan şahıslardan ikisinin FETÖ, birinin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirtildi.

Hain terör örgütleri ile mücadele hem yurt içinde hem de sınır ötesinde devam ederken kahraman Mehmetçikler teröristlere nefes aldırmıyor. Bu kez 3 terörist yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmeye çalıştı ancak Hudut Kartalları'nin radarından kaçamadılar ve yakayı ele verdiler.

İKİ FETÖ MENSUBU, 1 PKK'LI YAKALANDI

Milli Savunma Bakanlığı'nın konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 

''Hudutlarımızın güvenliği için yasa dışı geçişlerle mücadelemiz sürüyor. Hudut Kartallarımız, ülkemizden Yunanistan’a yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 4 kişiyi yakaladı. Yapılan incelemede, yakalanan şahıslardan ikisinin FETÖ, birinin PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi.''

https://twitter.com/tcsavunma/status/1652256355640569856

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...