'Hedefimiz hükümeti bir an önce kurmak'

'Hedefimiz hükümeti bir an önce kurmak'

GÜNDEM Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu: Biz, hükümet kurmak istiyoruz. Birinci önceliğimiz, Türkiye'yi hükümetsiz bırakmamaktır...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, son günlerde yaşanan terör olaylarına yönelik, "Dün HDP'yi PKK ve KCK'yla eş bilip kendi medyalarında onları pop star yıldızı gibi nakledenler, şehitlerimizin ve Suruç'ta katledilen çocukların müsebbibidir" dedi. Özellikle seçim dönemi ve sonrasında Ortadoğu'nun istikrarsızlığının Türkiye'ye sıçratılmaya çalışıldığını söyleyen Soylu, "KCK Eş Başkanı, ardından Figen Yüksekdağ ile Selahattin Demirtaş'ın, PKK, KCK ve çeşitli terör örgütlerinin açıklamaları, Türkiye'nin istikrarının, huzurunun ve bölünmez bütünlüğünün üzerinde bir tehdit oluşturma algısı gerçekleştirmektedir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti de bu millet de buna müsaade etmez" ifadelerini kullandı. Koalisyon görüşmelerini de değerlendiren Soylu şöyle konuştu: "Biz, hükümet kurmak istiyoruz. Hükümet kurarken de milletin bize vermiş olduğu emanetin her bir oyuna da sahip çıkıyoruz. Birinci önceliğimiz, Türkiye'yi hükümetsiz bırakmamaktır."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...