HDP’ye veto Hüda-Par’a vize

Düzenleyen:
HDP’ye veto Hüda-Par’a vize

GÜNDEM Haberleri

Teröre destek veren ve nezaketten uzak tavırlar sergileyen HDP’ye kapıları kapatan AK Parti, diğer siyasi partiler ve STK’larla görüşme trafiği başlattı.

İsmail Sonsuz ANKARA - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Hüda-Par Genel Sekreteri Mehmet Yavuz başkanlığındaki heyeti Ankara’da kabul etti.  Hüda-Par heyetinde, Genel Sekreter Mehmet Yavuz’la birlikte Genel İdare Kurulu Üyesi Şehzade Demir yer aldı. Görüşmede özellikle, Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan olaylar görüşüldü. Üstün, “Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi sürecinde doğrudan halkı ve demokratik yapılanmaları muhatap alıyoruz. Bu çerçevede, siyasi partilerle de görüşmelerimiz sürecek” mesajını verdi. Hüda-Par yetkilileri de, “PKK’nın bölge halkına yaptığı zulüm ve şiddetin her türlüsüne karşıyız. Halkın destek ve rızasının bulunmadığı, yıkım ve kaostan başka bir sonucu olmayan siyasi hareketlerin halk nezdinde artık karşılığı yok” dediler. AK Parti, önümüzdeki günlerde de çeşitli STK’lar, parlamento dışındaki siyasi partilerin de aralarında olduğu kesimlerle temas trafiğini yoğunlaştıracak.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...