HDP yine başrolde! Nevruz kutlamasında PKK paçavrası açtılar

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Mardin'de gerçekleştirilen Nevruz kutlamalarında maskeli terör yandaşı kişilerce, bölücü terör örgütü PKK'nın paçavraları açıldı. İstanbul Yenikapı'da düzenlenen etkinlikde de benzer tabloların ortaya çıktığı görüldü.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde düzenlenen Nevruz kutlamaları sırasında terör propagandası yapıldı. Maskeli terör yandaşı kişiler, bölücü terör örgütü PKK paçavrası açtılar. Skandallarla dolu etkinlikte HDP Sözcüsü Mardin Milletvekili Ebru Günay da konuşmacı olarak yer aldı. Yenikapıda düzenlenen Nevruz etkinliği de benzer manzaralara sahne oldu.

HDP yine başrolde! Nevruz kutlamasında PKK paçavrası açtılarGöstericiler, terör örgütü lideri Abdullah Öcalan'a yönelik de sloganlar attı.

HDP'Lİ VEKİL KONUŞMA YAPTI

Mardin'de baharın gelmesiyle birlikte Nevruz kutlamaları başladı. Kutlamalar ilk olarak Kızıltepe ilçesinde yapıldı. Kutlama için Kızıltepe Otogar Meydanı'na sahne kuruldu. 

HDP yine başrolde! Nevruz kutlamasında PKK paçavrası açtılar

HDP Sözcüsü Mardin Milletvekili Ebru Günay’ın da konuşmacı olduğu etkinlikte, kurulan sahne üzerine çıkan ve kalabalık arasında bulunan maskeli terör örgütü yandaşları, PKK paçavrası açarak slogan attı.

YENİKAPI'DA DA BENZER TABLO

HDK ve PKK'nın siyasi uzantısı HDP öncülüğündeki İstanbul Nevruz’u, bu yıl “Her der Newroz, her dem azadî” ve “Nevruz ateşiyle özgürlüğe” sloganıyla Yenikapı Meydanı'nda düzenlendi. Kutlama için toplanan kalabalık, kutlamayı PKK propagandasına çevirerek, Öcalan için "Bijî serok Apo" sloganları attı. 

SLOGAN ATAN 224 KİŞİ YAKALANDI

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Fatih ilçemiz Yenikapı Miting Alanı’nda, bugün HDP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Nevruz Kutlaması' açık hava toplantısı sırasında; alana yasadışı pankart ve flama sokmaya çalışan, yasadışı slogan atarak taşkınlık çıkaran 224 şahıs hakkında güvenlik güçlerimizce yakalama işlemi uygulanmıştır. Konuyla ilgili tahkikat devam etmektedir” denildi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...