Hayvanlara çarpmamak için direksiyonu kırdı, 52 metreden yuvarlandılar

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hayvanlara çarpmamak için direksiyonu kırdı, 52 metreden yuvarlandılar

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Karabük'te önüne çıkan hayvana çarpmak istemeyen bir sürücü direksiyonu kırarak manevra yaptı. O sırada kontrolden çıkan araçla 52 metreden aşağı yuvarlandı. Araçta bulunan iki kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Karabük'te aracının önüne hayvan çıkan bir sürücü çarpmamak için manevra yapınca facia anlarını yaşadı. Sürücü ve yanındaki yolcu kazada yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Karabük'te sürücüsünün önüne çıkan hayvana çarpmamak için manevra yaptığı sırada kontrolden çıkarak yaklaşık 52 metreden uçuruma yuvarlanan hafif ticari araçtaki 2 kişi yaralandı.

50 METRELİK UÇURUMDAN YUVARLANDILAR

Kaza Kapullu-5000 evler arasında meydana geldi. E.M.A. sevk ve idaresindeki hafif ticari araç Kapullu istikametinden 5000 evler istikametine seyir haklındeyken viraja girdiği esnada önlerine çıkan bir hayvana çarpmamak için manevra yaptığı esnada aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp yaklaşık 52 metrelik uçuruma yuvarlandı.

Kazada sürücü ile yolcu olarak bulunan A.A. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...