Hayati Yazıcı, Mısır'a RoRo seferleri yapılıyor

/ Kaynak: CHA
Hayati Yazıcı, Mısır'a RoRo seferleri yapılıyor

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Hayati Yazıcı, Mısır'da yapılan askeri darbenin ardından, gerek Mersin'den gerekse İskenderun'dan yapılan RoRo seferlerinin devam ettiğini açıkladı.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Mısır'da yapılan askeri darbenin ardından, gerek Mersin'den gerekse İskenderun'dan yapılan RoRo seferlerinin Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından durdurulduğuna ilişkin bilgilerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. nbsp;Mısır'a yapılan seferlerin devam ettiğini bildiren Bakan Yazıcı, "Yaşanan kargaşadan dolayı, güven bunalımı özel sektörün seferlerinde biraz duraklamaya sebep oldu. Pazartesi gününden itibaren yaklaşık 270 dolayında bekleyen TIR'ın sevki yapıldı. Bugün itibarı ile de kaç tane var, doğrusu ona ilişkin bir veri elmizde yok. Sevkıyatın yapıldığı noktasında herhalde sıkıntı yok. İnsanlar ortamdan dolayı, biraz daha kaygı duyuyor, biraz daha ihtiyatlı." dedi. nbsp;Yazıcı, 6 Haziran' dan itibaren Mersin' den gerçekleşen RoRo seferlerinin durdurulduğunu ve bu seferlerin İskenderun üzerinden yapıldığını sözlerine ekledi.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...