Hava sıcaklıkları artacak

/ Kaynak: AA
Hava sıcaklıkları artacak

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hava sıcaklıkları, yarından itibaren hafta sonuna kadar yurt genelinde 3-7 derece artacak, mevsim normalleri ise iç ve batı bölgelerde 2-5 derece üzerinde seyredecek.

Hava sıcaklıkları, yarından itibaren hafta sonuna kadar yurt genelinde 3-7 derece artacak, mevsim normalleri ise iç ve batı bölgelerde 2-5 derece üzerinde seyredecek. nbsp;Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bugün yurdun kuzeydoğu kesimlerinde görülen yağışların, salı günü Rize ve Artvin'in kıyı ilçeleri ile Ağrı çevrelerinde görüldükten sonra yurdu terk edeceği belirtildi. nbsp;Hafta sonuna kadar yurt genelinde yağış beklenmediği vurgulanan açıklamada, hava sıcaklıklarının yarından itibaren hafta sonuna kadar yurt genelinde 3-7 derece artarak, mevsim normallerinin iç ve batı bölgelerde 2-5 derece üzerinde seyredeceğinin tahmin edildiği kaydedildi. nbsp;Açıklamada, gelecek günlerde bazı illerde beklenen en yüksek hava sıcaklıklarının Ankara'da 27-31, İstanbul'da 28-29, İzmir'de 28-33, Diyarbakır'da 32-34, Antalya'da 32-37, Adana'da 34-36, Samsun'da 24-26 ve Erzurum'da 22-24 derece olacağı ifade edildi.
GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...