Hava almak için çıktığı balkon çöktü: 7'nci kattan düşerek hayatını kaybetti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bursa'da bir adam, hava almak için çıktığı balkonun çökmesi sonucu 7'inci kattan düşerek hayatını kaybetti. Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Olay, saat 22.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 katlı binanın 7. katında oturan Muzaffer Gümüş (31), hava almak için balkona çıktı. Gümüş, balkonun çökmesi sonucunda 7. kattan aşağı düştü. 

Kanlar içerisinde kalan Muzaffer Gümüş’ü gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, çevrede güvenlik tedbiri alırken, ağır yaralanan Muzaffer Gümüş’e sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahalesini yaptı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ 

Ağır yaralanan Muzaffer Gümüş, sağlık ekiplerince bölgede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Muzaffer Gümüş, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Polis, olayla ilgili tahkikat başlattı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İrem Yağmur 6 Aralık 2023 13:35

Binalarımızın deprem için ne kadar dayanıksız olduğunu da görmüş oluyoruz

Muhammet 6 Aralık 2023 13:33

Ne zaman nerde nasıl öleceğimiz hiç belli değil her şey anlık

Sonraki Haber Yükleniyor...