Hataylı iş adamı Haşim Sağır oğlu tarafından öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hataylı iş adamı Haşim Sağır oğlu tarafından öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Hatay'da kan donduran bir olay yaşandı. İş adamı Haşim Sağır tartıştığı oğlu tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Annesini de aynı bıçakla yaralayan öfkeli genç ihbar üzerine olay yerine gelen polis tarafından gözaltına alındı.

Hatay’da anne ve babası ile tartışan genç dehşet saçtı. Korkunç olay, Arsuz ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi’nde yaşandı. Ailesi ile tartışan M.A.S. (24) isimli şahıs, iş adamı babası Haşim Sağır’ı (65) ve 60 yaşındaki annesini bıçakla yaraladı. Bağırışma sesini duyan çevredeki vatandaşlar durumu yetkililere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Oğullarının bıçaklı saldırısına uğrayan anne baba hastaneye kaldırıldı.

İŞ ADAMI HAŞİM SAĞIR KALDIRILIĞI HASTANEDE CAN VERDİ

Yaralanan anne ve baba olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Durumunun ağır olduğu öğrenilen iş adamı Haşim Sağır hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ZANLI GÖZALTINA ALINDI

Polis ekipleri olayın ardından şüpheli genci gözaltına aldı. Polis ekipleri olayla ilgili incelemelerini sürdürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...