Hatay'daki Suriyeliler iftar vakti birbirine girdi, 10 yaralı

/ Kaynak: İHA
Hatay'daki Suriyeliler iftar vakti birbirine girdi, 10 yaralı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden gelen Suriyeliler, çadır kurarak kaldıkları parkta iftar vakti taşlarla birbirine saldırdı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinden gelen Suriyeliler, çadır kurarak kaldıkları parkta iftar vakti taşlarla birbirine saldırdı. Olayda yaralanan 2 kişi hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamadan sonra kaçarak gelen Suriyelilerin kendi istekleri ile Hannan Özüberk Parkı'na çadır kurarak kalmaya başladı. Saat 20.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle çadırlarda kalan Suriyeliler arasında başlayan tartışmanın alevlenmesi üzerine yüzlerce Suriyeli taşlarla birbirine girdi. Olay yerine Kilis'te görev yapan polis ekipleri ile Çevik Kuvvet polisi sevk edildi. İl Emniyet Müdürü Mehmet Akpınar ile Müdür yardımcıları Suriyeliler ile bir araya gelerek olayları sakinleştirdi. Taşla yaralanan 2 kişi Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, 10 aşkın hafif yaralı olduğu öğrenildi. Polis, Hannan Özüberk Parkı'nda geniş güvenlik önlemi aldı.
Mahalle sakinleri, Suriyelilerin bir an önce kamplara gönderilmesini istediklerini belirterek, "Suriyeliler ile her gün rahatsızlık yaşıyoruz. Bazen bizi bile taşlıyorlar. İftar vakti birbirlerini taşladılar. Taşlar bizim evlerimize kadar geldi" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...