Hatay'da sel, ölü ve yaralılar var

/ Kaynak: CHA
Hatay'da sel, ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Hatay'da aşırı yağışlar sonucunda oluşan göçük ve sel baskınları nedeniyle 5 kişi öldü 10 kişi de yaralı olarak kurtarıldığı.

Hatay'da aşırı yağışlar sonucunda oluşan göçük ve sel baskınları nedeniyle nbsp;5 kişi öldü 10 kişi de yaralı olarak kurtarıldığı. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşanan sel sonucu bölgeye arama-kurtarma ekipleri ile 2 adet helikopter gönderdi. Dörtyol'a bağlı Göcek Yaylası mevkiinde yaşanan aşırı yağışlar sonucunda oluşan göçük ve sel baskınları nedeniyle 5 vatandaşın hayatını kaybettiği 10 kişinin de yaralı olarak kurtarıldığı, kayıp vatandaşlar olabileceği ihtimaline karşı AFAD ekiplerinin bölgeye intikal ettiği bildirildi.Çalışmalar için Başbakanlık AFAD tarafından gönderilen; Genelkurmay Başkanlığı'ndan arama-kurtarma helikopteri ile Sağlık Bakanlığı'ndan ambulans helikopterin bölgede çalışmaya başladığı, ayrıca Adana İl AFAD Müdürlüğü'nden ekiplerin de arama-kurtarma çalışmalarına katıldığı ifade edildi.
GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...