Hatay'da patlama, 10 ölü var

Hatay'da patlama, 10 ölü var

GÜNDEM Haberleri

Hatay Altınözü'nde kaçakçılara yönelik operasyon sırasında Akaryakıt tankı kaçakçılar tarafından havaya uçuruldu,10 kişi hayatını kaybetti.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 51 kişinin hayatını kaybettiği patlamaların ardından bu defa Altınözü ilçesine bağlı Tanışma köyünde patlama meydana geldi. Patlamada 9 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Valilikten yapılan açıklamada, Altınözü ilçesinde bağlı Tanışma Köyü'nde düzenlenen operasyonda M.G. isimli nbsp;zanlının güvenlik güçlerine mukavemet göstererek kaçak akaryakıt deposunu ateşe vermesi sonucu gerçekleşen patlamada 9 kişinin hayatını kaybettiğini, 3 kişinin de yaralandığını söyledi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekibi sevk edilirken, çoğunluğu akraba olan köylüler ile jandarma arasında gerginlik yaşandı. HATAY İHA##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...