Hatay'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi

/ Kaynak: AA
Hatay'da izinsiz gösteriye polis müdahalesi

GÜNDEM Haberleri  / AA

Hatay'da, izinsiz gösterilerde bir kişinin hayatını kaybetmesini yürüyüş yaparak protesto etmek isteyen grup, polis müdahalesinin ardından dağıldı.

Ahmet Atakan'ın hayatını kaybettiği Armutlu Mahallesi'nde toplanan grup, buradan Gündüz Caddesi'ne doğru yürümek istedi. Polis, Gündüz Caddesi'nde barikat kurmaya çalışan gruba tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Ara sokaklara kaçan grup, çöp konteynerlerini yakarak barikat kurdu. Polis taş, sopa, molotofkokteyli ve havai fişek atan gruba, biber gazı ve tazyikli suyla müdahalede bulundu. Binaların çatılarından polise zaman zaman çeşitli maddeler atan grup,müdahaleden sonra ara sokaklara kaçarak nbsp;dağıldı. Bu arada, göstericiler tarafından yakılan ve polise doğru yuvarlanan araç lastiği, olayların yaşandığı yerde bulunan petrol istasyonuna ait pompanın yanından geçtikten sonra TOMA'dan sıkılan tazyikli suyla söndürüldü.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...