Hatay'da hamile bir kadın ve kardeşi 140 saat sonra enkazdan kurtarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hatay'da hamile bir kadın ve kardeşi 140 saat sonra enkazdan kurtarıldı

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da enkaz altında kalan hamile kadın ve erkek kardeşi, seslerini duyan Kütahya ekibince 140 saat sonra sağ olarak çıkarıldı.

Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla iki büyük  deprem meydana geldi. 10 ilimizi yerle bir eden depremde son verilere göre 24 bin 617 vatandaşımız hayatını kaybetti, 80 bin 104 vatandaşımız ise yaralandı. Depremin 6. gününde Türkiye'nin dört bir yanından gelen ekipler canla başla kurtarma çalışmalarını sürdürüyor. Umutlar kesilmedi, inanılmaz kurtuluş hikayeleri gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de Hatay'dan geldi, hamile bir kadın ve erkek kardeşi 140. saatte enkazdan sağ çıkarıldı. 

EKİPLER ENKAZ ALTINDAN SESLERİNİ DUYDU

Depremden en çok etkilenen Hatay'a giden Kütahya AFAD gönüllülerinden oluşan arama kurtarma ekibi, Antakya ilçesi Narlıca Mahallesi'nde yıkılan Deniz Apartmanı enkazından gelen sesler üzerine çalışmalarını bu alanda yoğunlaştırdı.

140 SAATİN ARDINDAN İKİ KARDEŞ DE SAĞ OLARAK ÇIKARILDI

Seslerin geldiği yöne koridor açan ekipler, ilk depremden 140 saat sonra hamile bir kadın ile erkek kardeşini sağ olarak çıkarmayı başardı. Kurtarılan iki kardeş, 112 Acil Sağlık ekiplerince bölgedeki hastanelere sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...