Hatay'da depremzedelerin kaldığı çadırda yangın çıktı! Ölü ve yaralılar var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hatay'da depremzedelerin kaldığı çadırda yangın çıktı! Ölü ve yaralılar var

GÜNDEM Haberleri

Depremin vurduğu Hatay'da yaşanan felaket nedeniyle kurulan çadırların birinde yaşayan 5 kişilik ailenin kaldığı çadırda sabah saatlerinde henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde yangın çıktı. Durumu görenler hemen ihbarda bulundu ve olay yerine gelen ekipler 1 kadının duman nedeniyle hayatını kaybettiğini tespit etti. Dumandan etkilenen diğer 4 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin en çok hasar verdiği illerden biri olan Hatay'da feci bir olay yaşandı. Depremzede aile depremden kurtuldu ancak kaldıkları çadırda çıkan yangın dehşeti yaşattı. Dörtyol ilçesine bağlı Numuneevler Mahallesinde yaşanan olayda depremler nedeniyle alana kurulan 5 kişilik yabancı uyruklu ailenin yaşadığı çadır da sabah saatlerinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

1 KADIN HAYATINI KAYBETTİ, 4 YARALI

Yangının haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Çıkan yangında dumandan etkilenen 1 kadın yaşamını yitirdi. Dumandan etkilenen 4 kişi ise hastaneye sevk edilerek tedavi altına alındı. Soba kurulu çadırda çıkan yangınla ilgili olay yerinde inceleme yapılarak soruşturma başlatıldı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...