Hatay'da depremin 296. saatinde inanılmaz kurtuluş: 3 kişi daha enkazdan sağ çıkarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da depremin 296. saatinde bir inanılmaz kurtuluş daha ekranlara yansıdı. Kurtarma çalışmasının yapılan bölgeden gelen bilgilere göre enkazdan 1'i çocuk 3 kişi daha sağ olarak çıkarıldı.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin 13. günündeyiz. Enkaz çalışmaları tüm hızıyla devam ederken depremin 296. saate Hatay'dan sevindiren bir haber geldi.  Hatay'ın merkez Antakya ilçesi General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'ndeki Kanatlı Apartmanı'nın enkazından biri çocuk 3 kişi depremin 296. saatinde sağ çıkarıldı.

CANLI OLDUKLARI TESPİT EDİLDİ

General Şükrü Kanatlı Mahallesi Türkmenbaşı Caddesi'nde yıkılan binanın enkazında ekiplerce arama kurtarma çalışması gerçekleştirildi. Kırgızistan'dan gelenlerin de arasında yer aldığı arama kurtarma ekiplerince gerçekleştirilen yoğun çalışmada, 3 kişinin canlı olduğu tespit edildi.

Hatay'da depremin 296. saatinde inanılmaz kurtuluş: 3 kişi daha enkazdan sağ çıkarıldı

1 ÇOCUK, 1 KADIN VE 1 ERKEK KURTARILDI

Enkazın altında belirlenen bölgeye yoğunlaşan ekipler, depremin 296. saatinde henüz kimlikleri belirlenemeyen bir çocuk ile kadın ve erkeği kurtardı.

Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Hatay'da depremin 296. saatinde inanılmaz kurtuluş: 3 kişi daha enkazdan sağ çıkarıldı

1'İ HAYATINI KAYBETTİ

Ancak enkazdan ağır yaralı olarak çıkarılan bir vatandaşın hayatını kaybettiği öğrenildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...