Hatay'da bir anne ve iki yavrusu enkazdan 36 saat sonra sağ çıkarıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay’da inanılmaz bir kurtuluş gerçekleşti. Anne ve iki çocuğu tam depremden 36 saat sonra enkaz altından sağ salim çıkarıldı. Yaralı aile hastaneye kaldırıldı. Anne ambulansa taşınırken bebeği ve çocuğunun adını sayıkladı.

Türkiye son yılların en büyük felaketini yaşıyor. 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş'ta 9 saat arayla iki büyük deprem oldu. İlk deprem Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de meydana geldi.10 ilimizi sallayan depremin büyüklüğü 7,7 olarak ölçüldü. Hemen ardından saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde bir deprem daha yaşandı.Gelen son bilgiye göre depremde 3 bin 703 can kaybı, 22 bin 286 yaralı var. Depremden etkilenen 10 ilde arama kurtarma ekipleri zamanla yarışıyor. Umutlandıran haberler de gelmeye devam ediyor. Az önce Hatay'da enkaz altında kalan anne ve iki çocuğu 36 saat sonra sağ salim çıkarıldı. 

Hatay'da bir anne ve iki yavrusu enkazdan 36 saat sonra sağ çıkarıldı

KURTARILANLARDAN BİRİ 5 AYLIK BEBEK

Hatay’a desteğe giden Erzurum Büyükşehir Belediyesi arama ve kurtarma timleri, anne ve iki çocuğunu tam 36 saat sonra enkazdan sağ olarak çıkardı. Ekinci Mahallesi’nde enkaz altında kalan Zöhre Hatay, beş aylık bebeği Yusuf ve diğer çocuğu ile birlikte 36 saat sonra kurtarıldı. 

Hatay'da bir anne ve iki yavrusu enkazdan 36 saat sonra sağ çıkarıldı

 Yaralı aile hastaneye kaldırıldı. Anne ambulansa taşınırken bebeği ve çocuğunun adını sayıkladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...