Hastaneler 45 günde bitecek

Hastaneler 45 günde  bitecek

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabında Yeşilköy ve Sancaktepe’de yapımı devam eden hastanelerin içerisinden ilk görüntüleri paylaştı.

Erdoğan “Toplam 2 bin yatak kapasiteli iki hastanemizin yapımı hızla devam ediyor. Projeleri inşallah en kısa sürede tamamlayarak İstanbul’a gerçek manada iki önemli kalıcı hastane kazandırmış olacağız” notunu düştü. Bazı odalarda hasta yataklarının ve diğer ekipmanların yerleştirildiği görülen videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan, hastanelerin 45 gün içerisinde bitirileceğini bir kez daha belirtti.

Hastaneler 45 günde  bitecekHastaneler 45 günde  bitecek

Hastaneler 45 günde  bitecek

05/23 PİSTİ FAAL
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), devre dışı olan 35L/R pistlerinde inşa edilen Pandemi Hastanesi’nin, Atatürk Havalimanı’ndaki operasyonlara olumsuz etkisinin bulunmadığını bildirdi. Açıklamada, sınırlı sayıdaki uçuşlar için 05/23 pistinin kullanıldığına dikkat çekildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...