Hastane genel müdürü kaza kurbanı

Hastane genel müdürü kaza kurbanı

GÜNDEM Haberleri

Özel Fransız Lape Hastanesi'nin Genel Müdürü Cafer Tayyar Selçuk, motosikletiyle geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetti.

Ruh sağlığı hastalıklarının tedavisinde Türkiye'nin önde gelen hastanelerinden biri olan nbsp;Özel Fransız Lape Hastanesi'nin Genel Müdürü Cafer Tayyar Selçuk, önceki akşam saat 21.30 sıralarında hastaneden çıktı. Avrupa Yakası'ndaki evine gitmek üzere motosikletiyle yola çıkan Cafer Tayyar Selçuk, Mecidiyeköy'den geçtiği sırada kaldırımın kenarında duran bir taksinin sol arka kapısı müşteri tarafından aniden açıldı. Selçuk'un kullandığı motosiklet de kapıya çarparak yola savruldu.


Kazada yaralanan Selçuk, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Taksi sürücüsünün ise kazadan sonra kaçtığı öğrenildi.


Lape Hastanesi Genel Müdürü Cafer Tayyar Selçuk için hastanede bir tören yapılacak. Selçuk'un cenazesi, Karacaahmet Şakirin Camii'nde kılınacak namazın ardından Karacaahmet'teki aile mezarlığında toprağa verilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...