Hasarlı bina bu kez güvenle yıkıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Hatay'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde ağır hasar alan binaların yıkımı devam ediyor. İlk denemede iş makinesinin üzerine devrilen hastane binasının yıkımı bu kez güvenle tamamlandı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen enkaz kent Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. İlk denemede iş makinesinin üstüne çöktüğü için ara verilen hastanenin yıkımı bu kez tamamlandı. 

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Depremin vurduğu Hatay'da özel bir hastanenin yıkımı esnasında bina, çalışma yapan iş makinesinin üzerine çökmüştü. Ekiplerin ikinci denemesinde 8 katlı hastane yerle bir oldu. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya'daki ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor. Kavaslı Mahallesi'nde bulunan özel bir hastane, yaklaşık 20 gün önce ekiplerin yıkım çalışması esnasında iş makinesinin üzerine çökmüştü. İş makinesi operatörü kazayı yara almadan atlatmış ve o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedilmişti. Ekipler, iş makinesini kurtardıktan sonra yıkım çalışmalarına bu sefer tedbirli bir şekilde devam etti. Ekiplerin çalışması sonrası 8 katlı bina, ekiplerin ikinci denemesinde yerle bir oldu. O anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...