Hakkari'de tüyler ürperten olay! 2 çocuk annesi kadın korkunç şekilde bulundu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hakkari'de tüyler ürperten olay! 2 çocuk annesi kadın korkunç şekilde bulundu

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'de duyanları şoke eden bir olay yaşandı. Evdeki manzarayı görenler dehşete düştü çünkü 2 çocuk annesi evde boğazı kesilmiş halde bulundu. Durum hemen 112 Acil ve polis ekiplerine bildirildi ve yapılan incelemelerde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Evde  bulunan kocası ve 2 kişi ifadelerinin alınması için karakola götürüldü.

Hakkari'de akşam saatlerine doğru mahallede yaşanan olayı duyanlar şoke oldu. Saat 18.00 sıralarında Bulak Mahallesi Kayacan Caddesi'nde yaşanan olayda 2 çocuk annesi kadın M.C. evinde boğazı kesilmiş halde bulundu.

OLAYLA İLGİLİ 3 KİŞİ KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Evde bulunan kocası 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. Polis ile birlikte olay yerine gelen sağlık ekiplerinin kontrolünde kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Olay ile ilgili kocası ve yanında bulunan 2 kişinin ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...