Hakkari'de bombalı eylemcilere polis müdahalesi

Hakkari'de bombalı eylemcilere polis müdahalesi

GÜNDEM Haberleri

Hakkari'de çevreye zarar veren maskeli eylemcilere polis ekipleri biber gazı ve tazyikli su ile müdahalede bulundu. Olaylar geç saatlere kadar sürdü.

Hakkari'de çevreye zarar veren maskeli eylemcilerepolis ekipleri biber gazı ve tazyiklisu ile müdahalede bulundu. Olaylar geç saatlere kadar sürdü. Ellerinde molotof bombası, havai fişek ve taş bulunan yaklaşık 70 kişilik bir grup, çarşı merkezinde toplandı. Sağa sola molotof ve havai fişek atan grubun olay çıkarması üzerine çarşı merkezinde aileleri ile gezen vatandaşlar kaçtı. Çevredeki esnaf ise kepenk kapatmak zorunda kaldı. Grubun ateş yakarak yola barikat kurması üzerine polis, gruba gaz bombası ve tazyikli su ile müdahalede bulundu. Göstericiler ise molotof, havai fişek, ses bombası ve taşlarla karşılık verdi. Polis ile göstericiler arasındaki olaylar gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...