Hakkari'de 1 PKK'lı teslim oldu

/ Kaynak: AA
Hakkari'de 1 PKK'lı teslim oldu

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay Başkanlığı: "Hakkari'de bir bölücü terör örgütü mensubu, Geçimli Jandarma Karakol Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu"

Genelkurmay Başkanlığı, Hakkari'de bir bölücü terör örgütü mensubunun Geçimli Jandarma Karakol Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim olduğunu bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sayfasında, önemli yurt içi olaylarına ilişkin bilgilere yer verildi.

Buna göre, Hakkari'de bir grup bölücü terör örgütü mensubu tarafından, Meskan Tepe Üs Bölgesi'ndeki askeri unsurlara, Biksi Makineli Tüfek ile 15-20 atım taciz ateşi açıldı. Açılan taciz ateşine, üs bölgesinde bulunan unsurlar tarafından, ateş edilerek karşılık verildi.

Yine Hakkari'de bir bölücü terör örgütü mensubu Geçimli Jandarma Karakol Komutanlığına silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu.

Osmaniye'de ise silahlı 4 bölücü terör örgütü mensubu, merkez Karataş Köyü Kayaaltı Tepe mevkisinde odun kesme maksadı ile araziye giden 7 vatandaşı durdurarak 6 vatandaşı rehin aldı. Bir vatandaşa erzak listesi veren teröristler, erzakları aynı gün saat 16.00 sıralarında teslim eden vatandaşa bin 300 lira verdi ve rehin alınan vatandaşları da serbest bıraktı.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...