Hakkari Valiliği o iddiayı yalanladı

Hakkari Valiliği o iddiayı yalanladı

GÜNDEM Haberleri

Valilik: "Bir köşe yazısında bahsedilen 'özel harekat polisinin kolunun koptuğu ve bulunamadığı' bilgisi tamamen asılsızdır."

Hakkari Valiliği, bir gazetedeki köşe yazısında yer  alan "özel harekat polisinin kolunun koptuğu ve arazi PKK kontrolünde olduğu için bulunamadığı" yönündeki iddianın asılsız olduğunu bildirdi.
 
Valilikten yapılan açıklamada, bir gazetedeki köşe yazısında, "özel  harekat polisinin kolunun koptuğu ve bulunamadığı" yönünde bilgi yer aldığı  belirtildi. 
 
BÖYLE BİR OLAY OLMAMIŞTIR
 
İddia edilen hususun gerçeği yansıtmadığı, yazının kamuoyunu yanlış  bilgilendirme ve devlet kurumlarını aciz göstermeye yönelik olduğu ifade edilen  açıklamada, şunlar kaydedildi: "İlimiz genelinde güvenlik güçlerimiz kararlılıkla gece gündüz  demeden, cansiparane terörle mücadeleye devam etmektedir. Yazıda bahsedilen 'özel  harekat polisinin kolunun koptuğu ve bulunamadığı' bilgisi tamamen asılsız olup,  ilimizde böyle bir olay vuku bulmamıştır. Ayrıca ilimiz genelinde bekar emniyet  personeli için hem polisevi hem de lojmanlarda yeterli sayıda barınma yeri  bulunmaktadır." 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...