Hakan Şükür Zaman Gazetesi'nde

Hakan Şükür Zaman Gazetesi'nde

GÜNDEM Haberleri

Eski milletvekili Hakan Şükür İstanbul Yenibosna'da bulunan Zaman Gazetesi'nin önüne geldi. Şükür gelmeden önce operasyonu eleştiren mesaj paylaştı.

Eski milletvekili Hakan Şükür İstanbul Yenibosna'da bulunan Zaman Gazetesi'nin önüne geldi. Hakan Şükür gazeteye gelmeden önce de Twitter'daki hesabından operasyonu eleştiren bir dizi mesaj paylaştı.Bu sabah Paralel Yapı operasyonu kapsamında 8 kişi gözaltına alındı. Sabaha karşı Zaman gazetesi önünde toplanan gruba siyasilerden isimler de katıldı. Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı hakkında gözaltı kararı var. nbsp;

Hürriyet'in haberine göre Eski milletvekili Hakan Şükür, sabah saatlerinde Zaman gazetesi binasına geldi. Twitter mesajlarında operasyonu basın özgürlüğüne darbe olarak gören Şükür, STV ve Zaman Gazetesi'ne yapılan baskının Türkiye'yi 'demokrasilerde 3. dünya ülkesi ligine düşürdüğünü' iddia etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...