Hain saldırı: 1 polis şehit

Düzenleyen:
Hain saldırı: 1 polis şehit

GÜNDEM Haberleri

Siverek Kaymakamı açılan yaylım ateşinden yara almadan kurtulurken ekip aracındaki polislerden 1’i şehit oldu, diğeri yaralandı.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Sanayi Sitesi yakınındaki bir hazır beton firmasını ziyarete giden Siverek Kaymakamı Vural Karagül ve beraberindekiler, şantiyeden çıkışları sırasında teröristlerin saldırına uğradı. Teröristler, otomatik silahlarla gruba çapraz ateş açtı. Silah sesleri üzerine Kaymakam Karagül hemen hazır beton tesisine girerken, şantiyenin önündeki trafik polisi aracı kurşunların hedefi oldu.
Saldırının ardından teröristler kaçarken yaralanan araçtaki 2 polis ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Acil Servis’te müdahale edilen polis memurlarından Serdal Toprak şehit olurken, Sinan Şengül Şanlıurfa’ya sevk edildi.
Saldırı sonrası bölgeye sevk edilen çok sayıda zırhlı polis araçları eşliğinde geniş çaplı operasyon başlatıldı. Siverek Kaymakam Karagül ise olay yerinde bir süre inceleme yaptıktan sonra hastaneye giderek polisler hakkında bilgi aldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...