Hacı kayıtları bugün sona eriyor: İşlemlerini tamamlamayanlar dikkat!

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Hacı kayıtları bugün sona eriyor: İşlemlerini tamamlamayanlar dikkat!
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2024 yılı haccı için kesin kayıt işlemlerinin bugün sona ereceğini açıkladı. Adayların işlemlerini 'https://www.turkiye.gov.tr/diyanet-isleri-hac-islemleri' tamamlamaları gerekiyor.

Hacca gidecek olan vatandaşların kayıt işlemlerinde son gün bugün. Kayıtların sonlanmadan önce işlemlerini tamamlamamış vatandaşların tamamlaması gerekiyor. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın  sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamaya göre, kurada ismi çıkan 83 bin 430 hacı adayı, kesin kayıt işlemlerini e-Devlet'te bulunan "Hac İşlemleri" dijital hizmeti üzerinden yapabilecek.

Hacı adaylarının kesin kayıt hakkı elde etmeleri için işlemlerini tamamlamaları gerekiyor. Adayların hac kesin kayıt işlemleri için 'https://www.turkiye.gov.tr/diyanet-isleri-hac-islemleri' adresine gitmeleri gerekiyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...