GYV'den Mc Carthy'li tepki

GYV'den Mc Carthy'li tepki

GÜNDEM Haberleri

Gülen'in onursal başkanlığını yaptığı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV), Başbakan'ın sert ifadeleri üzerine tarihinde ilk defa basın toplantısı düzenledi

Fethullah Gülen'in onursal başkanlığını yaptığı Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı (GYV), Başbakan'ın sert ifadeleri üzerine tarihinde ilk defa basın toplantısı düzenledi. GYV Başkanı Mustafa Yeşil toplantıda bir soru üzerine, hizmete karşı psikolojik bir harekat yürütüldüğünü belirterek şunları söyledi: "Hiçbir zaman Haşhaşiler diye tabir edilen karanlık örgüt olarak tarihe geçmiş olan, hedefleri cinayet olan ve bütünüyle toplumda bir virüs olarak tarihe geçmiş olan bu katiller topluluğuyla Hizmet'in telif edilmesi söz konusu olamaz. Ne olursa olsun hukukun üstünlüğü konusunda ittifak etmek durumundayız. Hukuku askıya aldığınız bir ülkede mahremiyet ihlalleri söz konusu olur, can güvenliğiniz kaybolur ve toplumsal barışınız fevkalade tehlikeye girer. Hizmet'in görünen insanlarını suçlamak için sizin, delil, belge, bilgi ortaya koymanız gerekir. Koyamazsanız, bunun Mc Carthy dönemini hatırlatacağının unutulmaması gerekir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...