Gül, 'Bizimki, birlikte tarih yazdığımız dâvâ arkadaşlığı'

Gül, 'Bizimki, birlikte tarih yazdığımız dâvâ arkadaşlığı'

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Erdoğan'ın hayat hikayesinin anlatıldığı "Usta'nın Hikayesi"adlı belgeselde Erdoğan'ı anlatanlar arasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de yer aldı.

Başbakan Erdoğan'ın hayat hikayesinin anlatıldığı "Usta'nın Hikayesi"adlı belgeselde Erdoğan'ı anlatanlar arasında Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de yer aldı. İşte Gül'ün ağzından Erdoğan: "Tayyip Bey ile bizim arkadaşlığımız çok eski yıllara gider. 40 yıla yakın arkadaşlık, mahalle arkadaşlığı değil, vatan ve millete hizmette dâvâ arkadaşlığı. AK Parti'yi kurmamız iktidara taşımamız hiç unutulmayacaktır. Türkiye'nin son 15 yılındaki siyasi tarihini beraber yaptık. Türkiye'nin tarihini beraber yazdık. O kadar cesur adımlar attık ki, hangisi aklınızda deseniz burada zorlanırım. Hepsi birbirinden çok kıymetliydi. İlk hükümetimizi kurduğumuzda Türkiye zor şartlar altındaydı. Çok köklü reformlara imza attık. İnşaallah daha çok bu millete hizmet etme imkanı olacaktır. Kendisi çok kararlı, cesur, insanlarla sıcak ilişki kurabilen bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda yufka yüreklidir." Başbakan'ı anlatanlar arasında Ajda Pekkan, Orhan Gencebay, Kenan Işık, Acun Ilıcalı, Kenan İmirzalıoğlu, Şahan Gökbakar ve Fatih Terim de yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...