Güçlük çıkaran darbeci askerler ayrı araçlarda getirildi

Düzenleyen:
Güçlük çıkaran darbeci askerler ayrı araçlarda getirildi

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanına suikast davasında cezaevi ring aracından inmek istemeyip güçlük çıkartan darbeci askerler, ayrı minibüslerle getirildi.

Bazı sanıklar, duruşma salonunun önüne geldiklerinde ring aracından inmek istemeyip jandarmaya direnmişti. Sanıklardan Haldun Gülmez direnince jandarma tarafından zor kullanılarak kol ve bacaklarından kaldırılıp salona götürülmüştü.

MİNİBÜSTE AYRI OTURTULDULAR
Bu durumu gözönünde bulunduran jandarma yetkilileri, direnişte bulunan ve inmekte güçlük çıkaran Haldun Gülmez, Şükrü Seymen ve Gökhan Şahin Sönmezateş'in de aralarında bulunduğu bazı askerleri cezaevi ring aracıyla değil, ayrı bir minibüste getirdi.

Darbeci askerler minibüste ayrı bölümlerde oturtuldu. Yanlarına, önlerine ve arkalarına jandarma oturtularak birbirleriyle temas etmeleri, görüşmeleri ve birlikte hareket etmeleri engellendi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...