Gözaltına alınan ünlü rapçiler Heijan, BIG ve CAC serbest bırakıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul’da kliplerinde silah gösterdikleri, suç ve suçluyu övdükleri gerekçesiyle gözaltına alınan Heijan, BIG ve CAC lakaplı rapçiler çıkarıldığı mahkemece yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

“Heijan” adıyla bilinen D.T, BIG olarak bilinen S.I, ve CAC olarak tanınan Ş.T. ve “Muti” lakabıyla anılan M.N.D. hakkında söyledikleri şarkılardaki sözler ve kliplerinde kullandıkları silahlar nedeniyle soruşturma açılmıştı. İstanbul’da 18 Ağustos günü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, “Muti” lakaplı şarkıcı M.N.D.’nin belirlenen adresinde olmaması sebebiyle halen aranıldığı öğrenilirken, D.T, S.I. ve Ş.T isimli şarkıcılar yakalanmıştı. Rapçilerin "Silahlı Suç Örgütüne Üye Olmak”, “Suçu Övmek”, “Suç İşlemeye Tahrik Suçu” ve “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” ile “İllegal hayatı özendirmek" ile suçlandığı aktarılmıştı. Gözaltına alınan 3 rapçi emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmişti.

SERBEST BIRAKILDILAR 

D.T, S.I ve Ş.T savcılıktaki ifadelerinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe yurt dışı çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...