Gözaltına alınan 3 kişi serbest

Gözaltına alınan 3 kişi serbest

GÜNDEM Haberleri

İstanbul merkezli paralel yapı soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki sorgularının ardından serbest bırakıldı

Operasyonda gözaltına alınan Yönetmen Naci Çelik Berksoy, Elif Yılmaz ve Ebru Şenvardar isimli şahıslar ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Serbest bırakılmasının ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde bir açıklama yapan Naci Çelik Berksoy," 20 saat kadar gözaltında kaldık. Savcı beye ifade verdik. Çekime giderken gözaltına alındım. Bizlere iyi davrandılar. Yaptığımız diziyle ilgili bir şeyler sordular. Yönetmenin ve senaristin sorumlu olduğu şeyleri anlattım. İşleyişi anlattım. Savcı bey ifademizi emniyette aldı. Ardından serbest bırakıldık" ifadelerini kullandı.Soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüphelileri emniyetteki nbsp;ifadelerinin sürdüğü öğrenildi.
nbsp;##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...