Görev değişimi

Görev değişimi

GÜNDEM Haberleri

İhlas Holding'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, holdingin kurucusu Enver Ören'in vefatı sebebiyle boşalan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Ahmet Mücahid Ören'in getirildiği belirtildi.

İhlas Holding'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, holdingin kurucusu Enver Ören'in vefatı sebebiyle boşalan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Ahmet Mücahid Ören'in getirildiği belirtildi. İlk şirket genel kurulunun onayına sunulmak üzere; Enver Ören'in vefatıyla boşalan İhlas Holding Yönetim Kurulu üyeliğine ise Murat Odabaş'ın seçilmesine karar verildiği ifade edildi. Holding Yönetim Kurulu'nda başka değişiklikler de yapıldı. İhlas Holding'den yapılan açıklamada, "Şirketimizin Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Alaettin Şener'in sağlık problemlerinden dolayı istifasının kabulüne, istifa nedeniyle boşalan yönetim kurulu üyeliğine Abdurrahman Gök'ün seçilmesine, Sayın Ahmet Mücahid Ören'in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına ve genel müdürlük görevinin devamına, Yönetim Kurulu Üyelerimizden sayın Zeki Celep'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapmasına, Sayın Abdurrahman Gök'ün hukuk işlerinden sorumlu murahhas üye olarak görev yapmasına, diğer mevcut yönetim kurulu üyelerinin görevlerinin devamına karar verilmiştir" denildi. İhlas Holding'deki Yönetim Kurulu değişikliklerine bağlı olarak İhlas Gazetecilik A.Ş.'de de görev değişikliği oldu.?İhlas?Gazetecilik?A,Ş.?tarafından KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ahmet Mücahid Ören'in İhlas Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine getirilmesi dolayısıyla şirketimizin yönetim kurulu üyeliğinden istifasının kabulüne, istifa sebebiyle boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine Sayın Murat Odabaş'ın seçilmesine ve Sayın Nuh Albayrak'ın Şirket Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmasına, Genel Müdürlük ve Genel Yayın Yönetmenliği görevinin devamına oybirliği ile karar verilmiştir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...