Gölete kaçan topunu almak istedi, canından oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gölete kaçan topunu almak istedi, canından oldu

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir'de inek otlatmaya giden 2 çocuk top oynamaya başladı. Gölete kaçan topu almak için suya giren Turgay Başar kısa süre içinde gözden kayboldu. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı 4 saatlik çalışma sonucunda çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Eskişehir'de arkadaşıyla inek otlatmaya giden çocuklar top oynamaya başladı. Top göle kaçınca çocuklardan biri peşinden gitti.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Eskişehir’de inek otlatırken topu gölete kaçan ve suya giren çocuk, boğularak hayatını kaybetti. Seyitgazi ilçesi Gökbahçe Mahallesi’nden Yapıldak Mahallesi’nde bulunan Yapıldak Göleti kıyısına inek otlatmak için gelen 15 ve 16 yaşlarındaki iki çocuk, iddiaya göre top oynamaya başladı.

Oynadıkları topun gölete kaçması üzerine 16 yaşındaki Turgay Başar suya girdi. Suda gözden kaybolan çocuğun arkadaşı çevredekilere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekibi sevk edildi. Dalgıçlar tarafından suda yaklaşık 4 saat süren arama çalışmaları sonucu Başar’ın cansız bedenine ulaşıldı. Turgay Başar’ın cenazesi, otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. Jandarma ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...