Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferlerine fırtına engeli

- Güncelleme:
Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferlerine fırtına engeli

GÜNDEM Haberleri

Gökçeada ve Bozcaada ilçelerinde fırtına nedeniyle Pazartesi ve Salı günü yapılması planlanan tüm feribot seferleri iptal edildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattındaki ulaşımı sağlayan Geştaş Deniz Ulaşım A.Ş'den yapılan açıklamada, Pazartesi ve Salı günü bölgede beklenen fırtına nedeniyle Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hattındaki seferlerin iptal edildiği duyuruldu.

Gökçeada ve Bozcaada'ya feribot seferlerine fırtına engeli

PAZARTESİ VE SALI GÜNÜ SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş’den konuyla ilgili yapılan açıklamada, “19-20 Aralık 2022 Pazartesi ve Salı günleri Kabatepe-Gökçeada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı yapılması planlanan tüm tarifeli seferlerimiz iptal edilmiştir. 19-20 Aralık 2022 Pazartesi ve Salı günleri Geyikli-Bozcaada hattında, olumsuz hava şartlarından dolayı yapılması planlanan tüm tarifeli seferlerimiz iptal edilmiştir” denildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...