Göğebakan'ın cenazesine 'Uzun Adam' da katılacak

Göğebakan'ın cenazesine 'Uzun Adam' da katılacak

GÜNDEM Haberleri

Göğebakan için bugün öğle vakti Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlenecek. Törene Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı öğrenildi.

Ünlü sanatçı Murat Göğebakan, dün sabah lösemiye bağlı ani kalp durması sonucu hayatını kaybetti. Göğebakan, 10 gündür Bağcılar'daki Medipol Üniversitesi Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde tedavi görüyordu. Sanat dünyasını şoke eden vefat haberinin ardından sevenleri hastaneye koştu. Göğebakan; 2002'de çıkardığı "Ayyüzlüm" isimli albümüyle En Çok Satan Albüm Ödülü'ne layık görülmüş, en son Başbakan Erdoğan için yazdığı "Uzun Adam" şarkısıyla tekrar gündeme gelmişti. Sanatçının oğlu Bülent Göğebakan, babasının ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek, "Allah mekanını cennet etsin. 'Baba beni bırakma' dediğimde, 'gönül istiyor ama lösemi bırakmıyor' dedi. Başımız sağolsun. Aramızda fazla yaş farkı olmadığı için arkadaş gibiydik. Her sabah futbol muhabbeti yapardık. Futbolu, ülkesini ve bu ülkenin insanlarını çok severdi" şeklinde konuştu. Göğebakan için bugün öğle vakti Fatih Camisi'nde cenaze töreni düzenlenecek. Törene Başbakan Erdoğan'ın da katılacağı öğrenildi. Törenin ardından memleketi Adana'ya gönderilecek Göğebakan'ın cenazesi, yarın Yüreğir ilçesinde toprağa verilecek.

nbsp;Göğebakan'ın cenazesine 'Uzun Adam' da katılacak
MEKÂNIN CENNET OLSUN GARDAŞ nbsp;
Murat Göğebakan'ın kardeşi Ferhat Göğebakan, kaybettiği abisinin arkasından hıçkıra hıçkıra ağladı. Ferhat Göğebakan, "Ay yüzlümüzü kaybettik" diye konuştu. Göğebakan'ın son fotoğrafını paylaşan sanatçı arkadaşı Murat Kekilli, "Dostumun son gülüşleri. Mekanın cennet olsun gardaş" diye yazdı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...