Göçük altındaki işçiye 9 saat sonra ulaşıldı

- Güncelleme:
Göçük altındaki işçiye 9 saat sonra ulaşıldı

GÜNDEM Haberleri

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde bulunan taş ocağında, heyelan nedeniyle göçük altında kalan işçinin cenazesine 9 saat sonra ulaşıldı.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi Akin köyünde bulunan taş ocağında heyelan nedeniyle meydana gelen kazada kamyonu ile birlikte göçük altında kalan sürücünün cenazesine 9 saat sonra ulaşıldı.
Sandıklı ilçesi Akin köyünde dün akşam saat 18.00 sıralarında demiryolu şantiyesine taş çıkaran özel bir şirkete ait taş ocağında göçük meydana gelmiş, kamyon sürücüsü Halim Küçük (45) kamyonu ile göçük altında kalmıştı. Kaza sonrası olay yerine AKUT ve Sandıklı Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edilmişti. Küçük'ün cenazesine 9 saat sonra ulaşılabildi. Halim Küçük'ün cenazesi Sandıklı Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, Cumhuriyet Savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...