Gizemli hayırsever yeniden ortaya çıktı! 80 kişinin 82 bin lira borcunu ödedi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gizemli hayırsever yeniden ortaya çıktı!  80 kişinin 82 bin lira borcunu ödedi

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Veresiye defterlerindeki borçları ödeyen gizemli hayırseverler iyilikleriyle şaşırtmaya devam ediyor. Zaman zaman borç ödemeleriyle ortaya çıkan hayırsever bu sefer Çorum’un Sungurlu ilçesinde 80 kişinin 82 bin lira borcunu ödedi. 

Her yıl belli aralıklarda ortaya çıkan ve ilçede kimliği gizli tutulan gizemli hayırsever, Ocak ayının ardından bir kez daha orta çıktı. Bu sefer 8 mahalle bakkalına borcu olan 80 vatandaşın 82 bin lira tutarındaki borcunu ödedi. Bakkala borcunu ödemek için gelen vatandaşlar ise borçlarının olmadığını duyunca sevinçten havaya uçtu.

Gizemli hayırsever yeniden ortaya çıktı!  80 kişinin 82 bin lira borcunu ödedi

Borcunu ödemeye gelenlere durumu anlatan mahalle bakkalları, vatandaşların çok sevindiğini belirterek, "Uzun yıllar borcu olanlar vardı. Durumları iyi olmayan vatandaşlarımız borçlarını ödemekte güçlük çekiyordu. Bu duruma çok sevindiler. Allah hayırsever vatandaştan razı olsun dediler. İnşallah bu iş öncü olur da böyle hayırseverlerin sayısı çoğalır" şeklinde konuştu.

Gizemli hayırsever yeniden ortaya çıktı!  80 kişinin 82 bin lira borcunu ödedi

Mahalle sakinleri ise, “Böyle hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu zamanda sayıları azaldı. Bu olayları görmek gerçekten çok güzel. Herkesin örnek alması gerekiyor” diye konuştu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...