Gezi Parkı'na 'ağaç ve çiçek' operasyonu

Gezi Parkı'na 'ağaç ve çiçek' operasyonu

GÜNDEM Haberleri

Gezi Parkı, protestoların 21. gününde yeni ve farklı bir operasyonla karşı karşıya. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 50 bin çiçek 5 bin gül için düğmeye bastı.

Gezi Parkı, protestoların 21. gününde yeni ve farklı bir operasyonla karşı karşıya. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 50 bin çiçek, 5 bin gül için düğmeye bastı. Gezi Parkı eylemlerinin ardından polis müdahalesiyle boşaltılan Taksim Meydanı ve Gezi Parkı çevresinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin son iki günde dikilen 152 bin mevsimlik çiçeğe ilave olarak 50 bin çiçek 5 bin gül daha ekilmeye başlandı. Önceki gün dikilen 20 ağaca ilave olarak 80 ağacın daha dikimine başlandı. Gezi Parkı'ndaki 26 bin m2 alanın çimleri de değiştirilecek. Aydınlatma, sulama sistemi ve çocuk parkı yenileniyor. Parkta parçalanan bankların yerine 50 adet yeni bank konulacak. Gösteriler sırasında tahrip edilen otobüs durakları, tabelalar, trafik ışıkları, yön levhaları, ilan panoları, trafik kameraları, kaldırımlar da sürdürülen çalışmalar çerçevesinde yenileniyor. DHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...