Gezi Parkı olayları Rum basınında

/ Kaynak: CHA
Gezi Parkı olayları Rum basınında

GÜNDEM Haberleri  / CHA

İstanbul Taksim Meydanı'nda başlayan ve günlerdir devam eden olaylar Rum gazetelerinde görüntü desteğiyle geniş yer buldu.

İstanbul Taksim Meydanı'nda başlayan ve günlerdir devam eden olaylar Rum gazetelerinde görüntü desteğiyle geniş yer buldu. Bazı gazeteler, çıkan olaylarda ölenlerin olduğunu gibi asılsız iddialara da yer verdi. nbsp;Rum gazeteleri, Taksim gerginliği ile ilgili haberlerini şu başlıklarla okuyucularına duyurdu: nbsp;Alithia: Yarını Belirsiz Milli Ayaklanma... 20'den Fazla Büyük Türk Kentinde Vatandaşların Polisle Savaşı Devam Ediyor... Büyük Siyasi Krizin Ortasında Erdoğan Dişlerini Gıcırdatıyor... Ulus Krizde... İşgal Bölgeleri De Uyandı. nbsp;Fileleftheros: İstanbul'da Kaos... Polisten Benzeri Görülmemiş Şiddet... Başka Kentlerde De Gösteriler... Bin Yaralı, İki Ölü, 900'den Fazla Tutuklu. nbsp;Simerini (manşet): Erdoğan'ın 'Düşmanları' İstanbul'a Girdi... Türk Başbakan'ın Hükümeti Yoğun Şaibe Altında. nbsp;Haravgi (manşet) : Acımasız Bastırma.. Erdoğan Ateşe Benzin Dökerek Türkiye'de Eylemcilerin Öfkesine Neden Oluyor" nbsp;Politis: Park Sadece Gerekçeydi... Taksim Meydanında Ölüler... Türkiye Erdoğan'ın Küstahlığına Karşı 'Kaynıyor"






GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...