Gezi Parkı halka açıldı

/ Kaynak: CHA
Gezi Parkı halka açıldı

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Günlerce şiddet olaylarına sahne olan Gezi Parkı, halka açıldı. Olan biteni merak eden vatandaşlar parkta kısa bir gezinti yaptı.

Günlerce şiddet olaylarına sahne olan Gezi Parkı, halka açıldı. Olan biteni merak eden vatandaşlar parkta kısa bir gezinti yaptı. Vatandaşlar Gezi Parkı'nı güzel bir şekilde görmekten dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir Taksim Gezi Parkı'nı gezdi. Vali Mutlu'nun yaptığı açıklamanın ardından park halka açıldı. Güvenlik önlemi alan polislerin arasından parka giren eylemciler çeşitli sloganlar attı. Çocuklar parkta salıncak ve kaydıraklara bindi. nbsp;Gezi Parkı'na çocuğuyla birlikte geldiğini ifade eden bir vatandaş, "Keşke hep böyle kalsa. Sabah haberlerde gördüm. Ben de öğlene doğru çocuğumla birlikte parka geldim." dedi. Parkta oynayan bir çocuk ise parkı eskisine göre daha çok beğendiğini söyledi. nbsp;Gezi Parkı'nı güzel bir şekilde görmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Sedat Eriman, "Bir sürü olaylar yaşandı. Gezdim, gördüm. İçerisi çok güzel olmuş. Olması gereken de bu." dedi. nbsp;

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...